GameWorld
GameWorld
Menü
 
Counter Strike 1.6
 
Counter Strike Source
 
Egyéb Játékok
 
Ha Unatkozol kattanj rá!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Infók

Főmester:masterboy007

Almester:hori96

E-mail címem:balint96@freemail.hu (írj hogy mi kell az oldalra)

Társoldalak:www.horiblog.gportal.hu

                       www.patblog.try.hu

Feltöltés alatt a sorozatok!

 Bannerek


 
Viccek

 

Nagypapa horgaszik a nyolc eves unokajaval,es az oreg ragyujt,mire a kissrac
-Nagypapa,kaphatnek en is egy cigit?
-Eleri a farkad a segged?
-Nem
-Akkor meg kicsi vagy te ehez.
Horgasznak tovabb,egy ido utan az oreg kinyit egy doboz sort.A srac megint megszolitja
-Nagypapa,kaphatnek egy sort?
-Eleri a farkad a segged?
-Nem.
-Akkor kicsi vagy te ehez.
A srac morog magaban,de aztan eloveszi az anyukaja pakolta sutiket es enni kezd.Az oreg odafordul hozza
-Kaphatok en is a sutikbol?
Mire a srac
-Eleri a farkad a segged?
A papa onelegulten
-Bizony hogy eleri!
-Na akkor ba*d meg magad,mert ebbol egy darabot nem eszel!

 

A fiatal jegyespar eppen az eskuvojuk elotti napon szenved autobalesetet.Mindketten meghalnak es felkerulnek Szent etr szine ele.Ott aztan megkerdezik,hogy lehetseges lenne-e,hogy osszehazasodjanak a Mennyorszagban?
-Jol van,varjatok itt,gondolkodjatok el azon,tenyleg szeretnetek-e hazastarsak lenni.Nemsokara visszajovok,ha meg akkor is szeretitek egymast,akkor nem banom.
Eltelik hat honap,majd Szent Peter megjelenik egy pappal az oldalan:Na,gyermekeim,hogyan dontottetek?
-Meg mindig szeretjuk egymast,es szeretnenk osszehazasodni-mondja a fiu.
De azt azert megkerdeznem,ha megsem sikerul a hazassag,elvalhatunk?
-Az lehetetlen-mondja Szent Peter.Hat honapba telt,mire talaltam itt fent egy papot.Mit gondolsz,mikorra talalnek egy ugyvedet?

 

A skot es a fia mennek a piacon,megszolal a gyerek
-Apa,kaphatok narancsot?
-Nem.
-De apa,nagyon szeretnek!
-Jol van fiam,kopd le az arust,talan hozzad vag egyet!

 

Rendörök dumálnak:-Te,szerinted miért repülnek a gólyák délre télen? -Miért.miért??? Mert a négerek is akarnak gyereket.

 

-Hol fog megépülni az új Nemzeti Szinház?-??? -A 4-es metró végállomásánál...

 

Hogy halt meg az első vízi rendőr? Léket kapot a hajó és fúrt egy másik lyukat hogy azon menjen ki.

 

Az osztályba kinai gyerek érkezik.Az osztálytársak kérdezgetnek töle mindenfélét,a tanitó néni egyedül csak Móriczkát nem engedi szóhoz jutni,mert mindig valami hülyeség sül ki belöle.de annyira könyörög Móriczka,hogy a tanitónö megkönyörül rajta:-Na jó kérdezzél! -Neked hány apád van? A kinai gyerköc gondolja,hülye kérdésre hülye választ ad:-Hat! -Mindjárt gondoltam,mert két tojásból nem lettél volna ilyen sárga!

 

Két lovag találkozik.
-Baj van barátom. Nem megyen az bassz..ás.
- az nyallást próbáltad már?
- az seggit?
- nem, az pinn..áját.

 

A rendőr mért tesz egy éles kést a tévé tetejére? Azért hogy éleseb legyen a kép.

 

Egy rendőr kérdi a kollégáját. Ha feldobod fehér ha leesik egy 5 ezres. mi az? Másik rendőr - Nem tudom. Mire az első- Én sem de szivesen dobálnám én is.

 

Fiú meg a lány szeretkeznek.Ugy egy félóra után unottan megszólal a lány:-Vagy hagyd bent,vagy húzd ki,mert ez a sok huzavona már kezd az idegemre menni!!!

 

Egy bomba csaj, szinte minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz és int a csaposnak, mire az odamegy. A nő erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér. Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja
- Te vagy itt a főnök?
A csapos nagyot nyelve válaszolja
- Sajnos, nem! De segíthetek valamiben?
A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól
- Akkor kérlek hívd ide a főnöködet, édes!
A csaposunk már izzad, mire kinyögi
- Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki, bébi.
És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogatattja a csapossal. A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel
- És mondd csak édes, mit mondjak a főnöknek????
- Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő.

 

Egy nyuszi és egy medve mennek az erdöbe. Egyszer csak elöbukkan egy dzsin. Mondja a dzsin: medve, van 2 kivánságod. monja a medve: legyen elöttem sok medvelány! Oké lett elötte sok medvelány. Mondja a dzsin.: mi a 2. Kicánságod? Mondja a medve: legyen elöttem még több medvelány!! Oké lett elötte sok sok medvelány. Momdja a dzsin: nyuszi neked is van 2kivánságod. Monja a nyuszi: legyen elöttem egy ferrari! Lett elötte gy ferrari. Mondja a dzsin: mi az utolso kivánságod? Mondja a nyuszi: A medve legyen buzi.

 

 

 
Szavazás!
Jó hogy ujra g-portálosok leszünk?

Ja király
Nem
Stem legyen mlapos!
Nekem8
Csak szavaztam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Látogatottság
 
Jelenlegi Idő
 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Archívum
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Számláló
Indulás: 2009-12-17
 

Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték