GameWorld
GameWorld
Menü
 
Counter Strike 1.6
 
Counter Strike Source
 
Egyéb Játékok
 
Ha Unatkozol kattanj rá!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Infók

Főmester:masterboy007

Almester:hori96

E-mail címem:balint96@freemail.hu (írj hogy mi kell az oldalra)

Társoldalak:www.horiblog.gportal.hu

                       www.patblog.try.hu

Feltöltés alatt a sorozatok!

 Bannerek


 
NFS

NFS Shift letöltések:

NFS: Shift Audio Extractor: katt ide

Telepítés

A letöltött fájlt csomagold ki és indítsd el a NFS Shift Audio Extractor.exe alkalmazást. A felugró ablakban keresd meg a Shift főkönyvtárában található Audi\Music\nfs_racemusic.fsb fájlt majd add meg a zenék mentési helyét.

Leírás

Érdekelnek a Shift zenéi? Megérkezett a program, melynek segítségével könnyedén hozzáférhetsz a játék muzsikáihoz.

Speed DOF Mod NFS-SHIFT: katt ide

Telepítés

Need for Speed SHIFT

könyvtárában található

Pakfiles

mapába kell másolni,

 

az általunk használni kívánt efektet.

 

Az eredeti

IGPHASEACTIVATE.bff

fájlról minden féle képpen csináljunk biztonsági mentést.

 

Leírás

Megváltoztatja az elmosódási képet nagy sebességnél

LIGHT_SPEED_DOF_EFFECTS:csökkenti az elmosódást nagy sebességnél.

NO_SPEED_DOF_EFFECTS: teljesen kikapcsolja az elmosódást nagy sebességnél.

NFS: Shift - +7 Trainer: katt ide

Telepítés

Egyszerűen csak kicsomagold a fájlt és elindítod a Need for SpeedT SHIFT v1.0.0.0 + 5 Trainer.exe fájlt. Ha mindezzel megvagy, kétszer rákattintasz a Shift indító ikonjára, belépsz a játékba és használod a megfelelő billentyűkombinációkat.

Leírás

Itt az első trainer a frissen megjelent Need for Speed: Shift-hez. Segítségével megkönnyebbíthetjük a Shift amúgy sem nehéz játékmenetét. És hogy mit tud?

NUMPAD1 - KORLÁTLAN IDŐ ( UNLIMITED TIME LEVEL )
NUMPAD2 - KORLÁTLAN TURBÓ ( UNLIMITED UFO TURBO )
NUMPAD3 - MAXIMÁLIS PROFIL PONT ( MAX PERFIL POINTS )
NUMPAD4 - MAXIMUM SZINT (50) ( UP TO MAX LEVEL (50) )
NUMPAD+ - SZUPER SEBESSÉG ( SUPER SPEED )
NUMPAD- - LASSÚ MOZGÁS ( SLOW MOTION )
NUMPAD. - NORMAL SEBESSÉG ( NORMAL SPEED )

Használjátok egészséggel!xd

Need for Speed: Shift Demo:click here

Telepítés

A letöltött fájlt egyszerűen csak telepítsük fel számítógépünkre.

Leírás

A teljes verzió után a elérhetővé vált a kipróbálható változat is. Tartalma:

 

  • Két pálya: London River, SPA Francorchamps
  • Öt jármű: Nissan GT-R R35, Dodge Viper, BMW M3, Lotus Elise, Pagani Zonda
  • Tíz különböző érem

 NFS Undercover Letöltések:

NFS: Undercover - Magyarítás: katt ide

Leírás

Egy a Carbon-hoz hasonló magyarítás. Használata egyszerű. Letöltöd, kicsomagolod, és kétszer rákattintasz a .rar-ban található reg fájlra. Ezáltal az Undercover angol/amerikai nyelve magyarra fog váltani, az átvezető videóknál pedig feliratot is találhatunk majd.

Progik

Undercover SaveEditor 1.2: katt ide

Leírás

Egy újabb mentésszerkesztő program jelent meg a Need for Speed: Undercover-hez. Segítségével beállíthatjuk mennyi pénzünk legyen, elérhetővé tehetjük az összes megvásárolható alkatrészt és még sorolhatnám, mennyi mindenre használhatjuk ezt a programot, de nem teszem. Inkább próbálja ki mindenki!
Használata: a letöltött fájlt csomagoljuk ki és indítsuk el a NFSUcSaveEditor.exe-t. Töltsük be az egyik mentésünket, állítsunk be mindent tetszőlegesen, zárjuk be a programot és indítsuk el a játékot. Kellemes időtöltést!

NFS: Undercover Money Maker: katt ide

Leírás

Egy Money Maker az Undercover-hez. Adjunk el egy autót és keressünk vele milliárdokat. Használata: a letöltött fájlt csomagoljuk ki majd indítsunk el a benne található exe-t. Indítsuk el az Undercover-t, lépjünk be a mentésünkbe majd nyomjuk le a Ctrl+F12 billentyűkombinációt. Ezek után adjuk el egy járművet és már is kerestünk vele 2,100,000,000 $-t.

NFS: Undercover - +12 trainer: katt ide

Leírás

Itt egy újabb trainer a Need for Speed: Undercover-hez. Rengeteg dolgot tudunk beállítani vele, akár végtelen nitrót vagy időlassítást is elérhetünk a maximális vagy a minimális körözési szint mellett.

NFS: Multimedia Converter 1.5: katt ide

Leírás

Megérkezett a hírhedt Need for Speed Multimédia Konverter 1.5-ös változata, melyben immáron az újonnan megjelent Need for Speed: Undercover zenei listáját is "kioperálhatjuk" a játékból. Ezen kívül a muzsikákat az alábbi részekről exportálhatjuk ki: Hot Pursuit 2, Underground, Underground 2, Most Wanted, Carbon, ProStreet és a már említett Undercover. A zenekonvertálás mellett lehetőségünk van a játékokban található videók beszerzésére is, ám itt csak az alábbi részeknél áll fent ez a lehetőség: Underground 2, Most Wanted, Carbon. Kellemes időtöltést!

Undercover Mentésszerkesztő: katt ide

Leírás

Itt az első Save Editor, magyarul mentés szerkesztő program. Segítségével mentéseinket tudjuk módosítani - új autókat tudunk hozzáadni Garázsunkhoz, azok Heatlevel szintjét tudjuk növelni, illetve csökkenteni. Jó kis móka, ám mielőtt használatba vennénk, készítsünk egy biztonsági másolatot mentéseinkről, mivel könnyen negatív irányba fordulhatnak a dolgok.


Telepítés:

a letöltött fájlt csomagoljuk ki, majd a benne található "NFSNationUCSaveEditorSetup.exe"-t telepítsük fel gépünkre. Ha ezzel is megvagyunk, indítsuk el a programot, válasszuk ki a "Save Editor" menüpontot, majd módosítani kívánt mentésünket. Jó játékot!

 

NFS: Undercover - HD Patch: katt ide

Leírás

An7hraX, aki egy NFS rajongó, volt oly kedves és készített egy úgynevezett High-Definition Texture Pack-et, aminek segítségével a játék grafikáját tehetjük élesebbé, részletesebbé. Ez a folt módosítja a textúrákat úgy, ahogy azoknak ténylegesen ki kellene nézniük. Változáson eset át az elsimítás, a környezet, az épületek és a különböző tárgyak (pl. vizeshordók, buszmegállók stb.), de még a forgalmi jelek sem maradtak a régiek. De mint az ahogy lenni szokott, minden jónak van egy rossz oldala is. Sajnos a d3d9.dll fájl használatával a Punkbuster bannolásra kerül, így megfosztva érezhetjük magunkat az online meccsektől. Jó játékot!
Telepítés: a letöltött fájlt csomagoljuk ki és a benne található összes tartalmat másoljuk át a Need for Speed: Undercover főkönyvtárába. A "Texmod" nevű mappában találunk egy "Texmod.exe" fájlt. Indítsuk el, majd kattintsunk a program bal-felső részében található mappa ikonra. Itt keressük meg az "nfs.exe" fájlt. Ha megtaláltuk, válasszuk ki! Ezek után elérhetővé válik a program közepén lévő kicsi mappa ikon. Kattintsunk rá (ha kattintás után egy kisebb menü jön le, a Browse... pontot válasszuk), majd keressük meg a Need for Speed: Undercover főkönyvtárában található "NFSUC_HD_PATCH.tpf" nevű fájlt. Ha ezzel is megvagyunk, kattintsunk a Run gombra és élvezzük a HD nyújtotta élményt. A játék következő elindításakor már nem kell újra végigjátszanunk ezt a patchelést, ez egyszeri és örök alkalom.

NFS: Undercover csengőhangok: katt ide

Leírás

A letöltött fájlban három darab csengőhangot találhattok. Egy Mazda RX7-t, egy Nissan 350Z-t illetve egy rendőri beszélgetést tehettek be csengőhangnak és szólalhatnak meg eme "csodálatos" hangok hívás érkezésekor.

NFS Pro Street Letöltések:

ProStreet 100%-os mentés: katt ide

Leírás

  Masterboy elkészítette a Most Wanted.ben is található BMW hasonmását a ProStreet-ben, melyet most mindenkivel megoszt. Egy 100%-os mentésről van szó, rengeteg pénzzel és autóval.

NFS: ProStreet - Camera Control:katt ide

Leírás

Egy újabb program a ProStreet-hez, aminek a segítségével könnyedén játszogathatunk a játék kamerájával. Fel, le, jobbra, balra, közel, távol! Rengeteg választási lehetőségünk van. Használata is egyszerű: indítsuk el ezt a programot, majd indítsuk el mellette a ProStreet-et. A programon jól látható, melyik betű mire alkalmas. Nem kell tehát mást tennünk, töltsünk be egy pályát, váltsunk arra a nézetre, mikor nem látszódik semmi az autóból (csak a pálya és az aszfalt van előttünk) és használjuk a kívánt betűket, melyekkel könnyedén mozgathatjuk a kameránkat.
 

NFS: ProStreet - 16 Extra Car: katt ide

ProStreet Mobil témák: katt ide

Leírás

Négy darab, különböző mobiltelefon téma SonyEricsson K790, K800, W850 és W880 típusó készülékekhez.

NFS: ProStreet - Career Patch: katt ide

NFS: ProStreet - Nyelvválasztó panel: katt ide

NFS: ProStreet 1.1 Patch - Német: katt ide

NFS: ProStreet Demo:katt ide

NFS Carbon Letöltés:

 

Carbon mentés: katt ide

Leírás

Egy teljesen kijátszott, 100%-os mentés a Carbon-hoz. Minden verseny meg van csinálva, az összes bonusz autó elérhető. Használata: a letöltött fájlt csomagoljuk ki, majd a benne található Ared nevű mappát másoljuk a Dokumentumok közt található NFS Carbon mappába. Jó játékot!

NFS Carbon Winamp Skin: katt ide

Leírás

Egy Need for Speed: Carbon skin az ingyenes médialejátszóhoz, a Winamp-hoz!

NFS Carbon SaveEditor 1.27: katt ide

Leírás

Ezzel a progival a mentésünket tudjuk módosítani, ezen belül például a pénzünket, feloldhatunk autókat, csomagokat, és még sok egyéb mást is, de ezt fedezzétek fel Ti magatok, hiszen érdemes letölteni ezt minden Carbonosnak!

NFS Carbon Unlocker for 1.3: katt ide

Leírás

Ennek a kis programnak a segítségével elérhetővé válik az összes jármű és az összes jutalom kártya!

NFS Carbon Control Panel v1.03: katt ide

NFS Carbon - Demo hack: katt ide

Leírás

Ez a kis hack új autókat engedélyez a demóban, engedélyezi a videók kihagyását, és engedélyezi, hogy ablakként futtasd a játékot.

NFS Carbon Savegame Validator: katt ide

Leírás

Ezzel a kis programmal a különböző felhasználók CD kulcsait tudjátok megnézni!

NFS Carbon demo: katt ide   

Leírás

Tartalmaz egy bemutató videót, egy Körversenyt, egy Driftversenyt, és ha ezeket megnyerted, akkor kipróbálhatjuk a nagy újítást, a Canyon Duo - t, így tolhatjuk neki ezerrel a Canyon - ban, persze úgy hogy fent maradjunk... Ezenkívül a demó 3 autót tartalmaz, melyeken az új tuningolást is tesztelhetjük!

 
Szavazás!
Jó hogy ujra g-portálosok leszünk?

Ja király
Nem
Stem legyen mlapos!
Nekem8
Csak szavaztam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Látogatottság
 
Jelenlegi Idő
 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Archívum
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Számláló
Indulás: 2009-12-17
 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!